Als Learning & Development adviseur help ik organisaties een lerende cultuur, aanpak en content te ontwikkelen, om doelen te realiseren door het talent van mensen te benutten.

Toekomstgericht leren en ontwikkelen

Ik beweeg mij graag tussen innovatie en HR en zet talent management in met het vizier op de toekomst.

Ik vervul de rollen:

  • Programma-, Project- en eventmanager

  • Ontwerper en Facilitator: vorm, inhoud en moderatie van innovatieve, educatieve en creatieve programma's, sessies en events.

  • Communicatie: interne communicatie bij verandering

Ik ben purpose gedreven en haal energie uit maatschappelijk en menselijk belang. Cultuur, duurzaamheid, inclusie & diversiteit en onderwijsinnovatie hebben mijn bijzondere interesse.

“You cannot build an organization fit for the future if it is not fit for human beings”

-Gary Hamel

Case

Future Academy, WPG Uitgevers

Achtergrond

Karlijn is expert op het gebied van het aanwenden van lerend vermogen en creativiteit in innovatie programma’s. Met een achtergrond als kunstenaar en 10 jaar ervaring als projectmanager en management consultant, is zij gespecialiseerd in innovatie en verandermanagement voor uitgevers en bedrijven in het educatieve veld. Ze heeft bijvoorbeeld de voortgang overzien van de deelnemende mediabedrijven in het innovatie programma Uitgeverij van de Toekomst, een coöperatie van 120 Nederlandse uitgevers en mediabedrijven. Ook heeft Karlijn recent een innovatief learning en development programma voor 400 medewerkers geleid.

Haar vaardigheden zijn te karakteriseren als een combinatie van creatieve en analytische kwaliteiten: zowel een brede kennis van organisatie-, culturele en gedragsverandering, bedrevenheid in projectmanagement en consultancy als een goed ontwikkeld gevoel voor de zachte kant van het proces.

Karlijn gebruikt beide hersenhelften in het oplossen van problemen en krijgt dingen gedaan in complexe en veranderende omgevingen.

Ervaring

2020 - nu Learning & Development adviseur, WPG uitgevers

2019 TMA Professional en Team Expert, TMA Method

2018 - nu Programmamanager Future Academy, WPG Uitgevers

Contact

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

Connecten?

Je vindt me op:

Instagram icon
Email icon
LinkedIn icon

© 2020 Karlijn Meijer

Created with
Mailchimp Freddie Badge